Παραλία Βαθύ

Τα πιο φιλόξενα νερά της Μάνης, μόλις 100 μέτρα από το ξενοδοχείο

Πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, σε μια απόσταση 100 μέτρων, βρίσκεται ένας τόπος ξεκούρασης, αναψυχής, παιχνιδιού, ένας τόπος που περιμένει τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου μας για να τον μετατρέψουν σε ό,τι εκείνοι επιθυμούν και χρειάζονται: η παραλία Βαθύ.

Γαλανά, καθαρά, ζεστά νερά σάς περιμένουν να βουτήξετε και να χαρείτε το ελληνικό καλοκαίρι σε ένα όμορφο σκηνικό που μόνο η Μάνη μπορεί να προσφέρει. Με ζεστή ψιλή άμμο και απεριόριστη θέα στον ορίζοντα, η παραλία Βαθύ είναι ένα μέρος όπου θα μπορείτε να ελέγχετε άνετα τα παιδιά σας και να περάσετε ατελείωτες στιγμές χαράς μαζί τους, αλλά και ένα μέρος που προσφέρεται για καλοκαιρινά σπορ. Η παραλία Βαθύ βρίσκεται ανάμεσα σε δύο λόφους που πάνω τους δεσπόζουν πύργοι, αποκαλύπτοντας την ιστορία της Μάνης στους επισκέπτες.

Ακόμη, στην ήσυχη παραλία θα βρείτε ξαπλώστρες και καφετέρια, ενώ τρεις γραφικές ταβέρνες βρίσκονται κοντά, για να απολαύσετε το μεσημεριανό και το δείπνο σας. Επίσης, πολύ κοντά στην παραλία Βαθύ υπάρχει mini-market, προκειμένου να προμηθευτείτε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Ένα μικρό, ειδυλλιακό μέρος για καλοκαιρινή ανάπαυση, η παραλία Βαθύ θα σας ανταμείψει για την επιλογή σας να περάσετε τις διακοπές σας κοντά μας.