Πρωινό

Παραδοσιακό πρωινό που παρασκευάζεται καθημερινά με φροντίδα και προσεκτικά επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα που παράγονται τη λακωνική γη

Στο ξενοδοχείο μας δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο πρωινό, καθώς θεωρείται το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Το πρωινό μας σερβίρεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αίθριο, δίπλα στην πισίνα. Απολαμβάνοντας την ανατολή του ηλίου με τα χρώματα ν’ αντανακλώνται στα νερά της πισίνας και στο βάθος τη θέα να φθάνει μέχρι το λακωνικό κόλπο, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει μέσα σε πλήθος γλυκών και αλμυρών γεύσεων.

Στο φιλόξενο χώρο μας, μπορείτε να απολαύσετε το παραδοσιακό πρωινό που παρασκευάζεται καθημερινά με φροντίδα και προσεκτικά επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα που παράγονται τη λακωνική γη. Ο πλούσιος μπουφές εστιάζει στα οφέλη της μεσογειακής διατροφής με εδέσματα που ποικίλλουν ανάλογα με την εποχικότητα των πρώτων υλών και προσφέρει άφθονα φρούτα, φρέσκους χυμούς, γαλακτοκομικά και δημητριακά, μέλι, φρέσκο ψωμί και αυγά, λαχανικά και φυσικά το κατεξοχήν τοπικό προϊόν, που είναι η ελιά.

Εκτός από τις συνήθεις πρωινές γεύσεις, τα ροφήματα, τις μαρμελάδες και τα αλλαντικά, θα γευθείτε πρωτότυπες συνταγές όπως τηγανίτες και λουκουμάδες με μέλι, ξεχωριστά κέικ, ζεστά κρουασάν και κουλουράκια που θα σας δώσουν ενέργεια για να ξεκινήσετε χαρούμενα τη μέρα σας.